Termeni și condiții

Drepturi asupra conținutului

Întregul conținut din acest site este protejat de legea 8/1996 privind protecția dreptului de autor.

Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului fără a specifica sursa. Nerespectarea specificațiilor mai sus amintite se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare.

Imaginile folosite în acest blog aparțin autorilor lor. Sursa imaginilor este freepik.com

Informații și responsabilități

Încercăm pe cât posibil să oferim informații actualizate și corecte. Administratorul acestui blog nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice eroare sau omisiune din conținutul acestui site, nu-și asumă în nici un fel răspunderea pentru eventualele inadecvențe ale produselor și serviciilor oferite pe site prin partenerii care publică conținut pe acest site și nu garantează că informațiile sunt corecte, complete, actuale, de încredere, ori fără erori.

Prin urmare, administratorul  nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

 

Modificări și completări

Ne rezervăm dreptul de a modifica, revizui, îmbunătăți sau întrerupe furnizarea de informații, produse sau servicii prezentate pe acest site fără a informa în prealabil în acest sens.  Aceste modificări intră în vigoare în momentul în care sunt publicate pe site și se consideră a fi acceptate de vizitator prin folosirea în continuare a acestui site.

 

Legături cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de noi utile în legătură cu conținutul site-ului sau care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri dar nu putem garanta / controla actualitatea sau exactitatea informațiilor prezente pe site-urile terților la care se face trimitere.

 

Dispoziții finale

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării, vă rugăm să ne contactați.