Despre

Seoadvisor.ro este un website ce ofera informatii sub forma de articole despre servicii SEO si alte activitati din Romania.

Mai au directoarele de articole valoare?

In trecut, directoarele web si directoarele de articole faceau diferenta in pozitionarea unui site in SERP, din simplul motiv ca algoritmul Google nu era atat de complex ca in ziua de azi.

Chiar daca legaturile intre site-uri (backlinks) sunt inca foarte importante, Google nu mai vede toate aceste linkuri in mod egal.

Link-urile care vin dintr-un director web sunt mai putin influente decat un link contextual, relevant sau foarte relevant, de pe un site cu autoritate mare (Page Authority) din nisa dvs.

Asta nu inseamna ca directoarele web nu mai au niciun sens.

Potrivit cercetarilor realizate de Moz, directoarele web si citarile locale sunt (inca) un factor mic de clasare – in special pentru companiile locale.

 

De ce sa publici un articol pe acest site?

Pentru ca orice companie locala trebuie sa isi mentina vizibilitatea in mediul online, in special in zona in care isi desfasoara activitatea. Aceste link-uri provenite din directoare locale nu trebuie sa fie vazute doar ca surse de link-uri ci si ca surse de trafic si incredere.

 

Ajuta aceste link-uri la optimizarea SEO?

Nu. Directoarele nu iti vor imbunatati performantele SEO dar vor creste credibilitatea si traficul site-ului dvs.